Vaca In Vis

by Iu on September 4, 2012


Vaca In VisVaca in vis simbolizeaza natura ta pasiva si docila. Asculti de altii fara sa pui intrebari. Alternativ, vaca reprezinta instinctele maternale sau dorinta de a fi ingrijit. In unele culturi, vaca reprezinta calitatile divine ale fertilitatii, hranei si maternitatii.
Sa vezi scheletul unei vaci in visul tau sugereaza ca mama ta sau figura materna din viata ta de veghe nu-si afiseaza emotiile, nu raspunde nevoilor tale.
Cireada de vaci in vis indica nevoile tale de a apartine.
Sa visezi ca mulgi o vaca reprezinta vointa ta de a munci din greu. In final , vei beneficia de pe urma eforturilor tale.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

Ovidiu Cornel COSTAN November 3, 2013 at 5:20 am

Am avut același vis de doua ori intr-o perioada scurta de timp . O vaca ce vroia sa m-a omoare . Fugea după mine si eu m-a ascundeau pe unde puteam . Ce semnificative poate avea ? Vaca area foarte mare si frumoasa .

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: