Telefon In Vis

by Iu on September 15, 2013


Telefon In VisTelefon in vis simbolizeaza comunicare. Problemele care apar in utilizarea telefonului reprezinta probleme in comunicarea cu persoana cu care ai incercat sa vorbesti la telefon. Telefoanele sunt un simbol comun si complex. Visul semnifica faptul ca in curand vei fi omul de baza intr-o situatie si trebuie sa intelegi consecintele. Felul in care abordezi situatia este extrem de important. Daca vorbesti la telefon, acesta este un indiciu ca este extrem de important sa te asiguri ca ai o comunicare deschisa in viata reala.

In visul tau e posibil …
Sa auzi un telefon sunand
Sa vorbesti la telefon
Sa auzi cum cineva te cheama la telefon
Sa nu fie posibila comunicarea la telefon
Sa vezi sau sa primesti o multime de telefoane
Sa ai o conversatie telefonica
Ca firul de la telefon sa fie rupt/scos si acesta nu poate fi folosit

Schimbari pozitive vor avea loc daca:
Ai vorbit la telefon cu o ruda
In general, visul se desfasoara bine, frumos.
In vis apare un telefon rosu, ceea ce inseamna ca vei avea parte de multa pasiune in viata ta.
Auzi telefonul sunand, ceea ce inseamna ca cineva incearca sa te contacteze.

Acest vis este asociat cu urmatoarele scenarii din viata ta:
O parte importanta din viata ta depinde de o comunicare buna. Asadar, asigura-te ca pastrezi toate canalele deschise.
Poate este timpul sa apelezi un vechi prieten.
Pot exista schimbari rapide, care sunt cel mai probabil pozitive.
Sinele tau incearca sa comunice cu tine, asa ca mediteaza si fi receptiv la ceea ce are de spus.
De asemenea, telefonul poate indica un mesaj important sau o relatie noua.

Interpretarea detaliata a visului:
In dictionarele de vise mai vechi (din 1930) se sustine faptul ca telefonul demonstreaza ca exista putere in viata ta, iar numerele de telefon sunt legate de influenta ta asupra vetii. Daca in visul tau incercai sa eviti un telefon, atunci cineva din viata ta incearca sa te controleze, iar tu nu esti prea fericit cu acest lucru.

Cabina telefonica in vis inseamna ca lucrurile vor fi dificile in ceea ce priveste comunicarea cu altii. Sa te visezi nud in cabina telefonica inseamna ca alti oameni incearca sa profite de tine si singura modalitate de a impiedica acest lucru este sa sporesti comunicarea cu ceilalti. Visul in care vezi mai multe telefoane indica o schimbare semnificativa in viata ta. Sa visezi ca auzi soneria telefonului inseamna ca cineva incearca sa te contacteze, deci asigura-te ca esti disponibil si deschis comunicarii.

Daca ne uitam la definitia telefonului, trebuie subliniat faptul ca telefonul este un mijloc de comunicare si prin urmare, in vis se pot arata sentimentele si procesele care afecteaza viata de zi cu zi. Este important sa descoperi ce anume iti afecteaza viata. Exista ceva care sta in calea comunicarii?

Telefonul poate fi asociat cu bucuriile si necazurile vietii, si are puterea de a implica si pe altii. Acest vis inseamna ca vei conduce o situatie care necesita un nivel bun de comunicare. In esenta, visul este axat pe incercarea de a imbunatati legatura cu alte persoane din viata ta. De asemenea, visul incearca sa-ti spuna ca cineva are sa-ti spuna ceva.

Telefon in vis prevesteste o relatie de dragoste. Daca auzi telefonul sunand in vis inseamna ca vei primi vesti in aceasta privinta.

Telefonul este legat de abilitatile mentale, cum ar fi telepatia sau inclinatia spre profetii. Sa visezi ca dai un telefon inseamna ca te vei intalni cu un prieteni vechi. Telefonul sunand in vis prevesteste boli si griji.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: