Sobolan In Vis

by Iu on December 24, 2011


Sa vezi un sobolan in visul tau semnifica sentimente de indoiala, lacomie, vinovatie, nevrednicie si invidie. Pastrezi ceva numai pentru tine care te mananca pe dinauntru sau ai facut ceva de care nu esti mandru. Alternativ, sobolan in vis denota repulsie, decadere, murdarie si chiar moarte. De asemenea, visul  poate fi un joc de cuvinte pe cineva care este un sobolan. Te simti tradat? In particular, sa vezi un sobolan negru in vis reprezinta inselaciune si activitati sub acoperire. Sa vezi un sobolan alb in visul tau semnifica, ca vei primi ajutor de la o sursa neasteptata. Sa visezi ca un sobolan te musca de picior este similar cu cursa de sobolani pe care o experimentezi in starea de veghe.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

oana mihaela gazdac April 14, 2014 at 10:14 am

am visat ca eran intrun bar si eu eran barmana si trebuia sa ridic ceva ca sa iau o sticla de bere sa servesc dar cand sa iau sticla a iesit un soboln mare si negru si mam speriat foarte tare dar pana la urma cineva la dat afara ce inseamna????

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: