Sarut In Vis

by Iu on December 12, 2011


Sarut In Vis

Sa visezi un sarut denota dragoste, afectiune, liniste, armonie si multumire. In particular, daca visezi primul tau sarut, atunci visul poate fi o anticipare a experimentarii primului sarut real. De asemenea, visul este simbol al dragostei si al romantismului. Poate ca visul iti spune ca e nevoie de mai mult romantism in relatia ta din starea de veghe. Sa-i vezi pe altii sarutandu-se in visul tau sugereaza ca esti prea implicat in relatia si viata personala a altcuiva. Trebuie sa le oferi ceva spatiu. Daca visul se termina cand esti pe cale sa saruti pe cineva, atunci asta indica, ca esti nesigur de sentimentele celuilalt. Cauti sa ai o relatie cu aceasta persoana, dar nu sti calea. Daca esti heterosexual si visezi ca saruti pe cineva de acelasi sex, atunci reprezinta acceptarea de sine. Iti accepti partea feminina sau masculina. Sa visezi ca saruti mana cuiva semnifica respect. Daca visezi ca saruti piciorul cuiva, asta denota respect si umilinta. Sa visezi ca saruti pe cineva pe obraz sau cineva te saruta pe tine pe obraz semnifica admiratie, curtoazie, adoratie, prietenie sau respect. Sa visezi ca saruti pe cineva pe gat sau viceversa se refera la pasiunea fara inhibitii si pofta trupeasca. Te lasi purtat de dorintele tale fizice. Sa visezi ca saruti prietenul/ prietena altcuiva indica dorinta ta de a fi intr-o relatie si de a experimenta energia iubirii. Poate ca esti intr-un fel gelos. Alternativ, visul indica lipsa de integritate din partea ta. Daca saruti un prieten apropiat, atunci reprezinta respectul si adoratia ta pentru acel prieten. Poate semnifica sau nu un interes romantic pentru el/ea. Daca visezi ca saruti un strain, atunci reprezinta recunoasterea si acceptarea aspectului tau reprimat. Daca esti sarutat(a) de un strain, atunci visul tau este unul de auto-descoperire. Trebuie sa te familiarizezi cu unele aspecte ale tale. Sa visezi ca saruti un dusman semnifica tradare, ostilitate sau reconciliere cu un prieten furios. De asemenea, ia in considerare si zicala “sarutul mortii”. Daca cineva incearca sa te sarute impotriva vointei tale, atunci inseamna ca cineva iti baga pe gat ideile,convingerile si opiniile sale. El/Ea te forteaza sa faci ceva ce nu vrei sa faci de fapt.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 2 comments… read them below or add one }

Dytzzz August 19, 2012 at 10:32 pm

Dintre toate siturile, numai acesta este intr-adevar un ghid de interpretare al viselor.
Felicitari, si tineti-o tot asa! :)

Reply

VALI January 11, 2014 at 6:16 pm

am visat-o pe mamaia mea intinsa in sicriu,pe preot citind,si dintr-o data mortul s-a trezit cnd a vazut-o pe mama a injurat-o,iar cnd m-a vazut pe mine m-a tras la ea si m-a pupat. stie cineva ce semnifica acest vis. va multumesc
00

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: