Plangi In Vis

by Iu on August 18, 2012


Plangi In VisSa visezi ca plangi semnifica o eliberare de emotii negative, care este cel mai probabil cauzata de anumite situatii din starea ta de veghe decat de evenimente din visul in sine. Visul este o modalitate de a recastiga echilibrul emotional si de a da drumul temerilor si frustrarilor. In viata de zi cu zi ai tendinta de a ignora, nega sau reprima propriile sentimentele. Dar in starea de vis, mecanismele tale de aparare nu mai stau de paza, astfel permitand eliberarea acelor sentimente reprimate in cursul zilei.
Sa vezi pe altcineva plangand in visul tau poate fi o proiectie a propriilor senimente spre altcineva. Daca nu plangi in starea ta de veghe, atunci inseamna ca ti-e mai usor sa vezi pe altcineva plangand.
Sa te trezesti plangand reprezinta suprimarea durerii sau a unei traume anterioare care a iesit la suprafata. Nu poti sa mai reprimi aceste emotii, trebuie sa le infrunti.
Sa visezi ca cineva te aude plangand reprezinta neputinta, dificultatile si frustrarile tale in incercarea de a comunica cu ceilalti. Simti ca, cuvintele tale cad pe mana unor urechi surde. Poate ca visul iti spune sa-ti dai drumul la voce si sa muncesti mai mult pentru a obtine ceva.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: