Peste In Vis

by Iu on March 18, 2012


Sa vezi un peste inotand in visul tau inseamna perspective din subconstient. Astfel, sa prinzi un peste reprezinta perspective care au iesit la suprafata. Alternativ, un peste inotand in visul tau poate simboliza concepere. Unele femei viseaza pesti inotand atunci cand raman insarcinate. De asemenea, pestele este un simbol antic al credintelor crestine. Ia in considerare expresiile “ca pestele pe uscat”. “ca un peste inghetat” sau ceva care este “dubios” intr-o situatie. De asemenea, visul insinueaza o situatie inselatoare. Poate visul iti spune ca “sunt destui pesti in mare”, cu privire la unele probleme in relatia ta.
Sa visezi ca mananci peste simbolizeaza credintele tale, spiritualitatea, norocul, energia si hrana.
Sa vezi un peste mort in visul tau semnifica dezamagire si pierderea puterii/ a bogatiei.
Sa visezi ca gatesti peste indica faptul ca imbini noile tale realizari cu sentimentele si cunostintele tale spirituale. Daca, cureti peste, visul sugereaza ca iti modifici expresia emotionala intr-un fel mai prezentabil pentru ceilalti. Te cenzurezi si nu exprimi complet ceea ce simti.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

MIHAELA STAN January 6, 2013 at 7:05 am

Am visat ca eream aplecata deasupra unui sac din plastic, in care mai ereau pesti, am ales 4-5 mai marisori, pe care i-am dat unei colege, care erea si ea aplecata si avea in mana o punga de plastic, in care eu am pus pe rand pestii pe care ii luam din sac. ne-am ridicat si am plecat, ea cu plasa in mana.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: