Par In Vis

by Iu on February 10, 2012


Sa vezi par in visul tau semnifica virilitate, seductie, senzualitate, vanitate si sanatate. Daca parul este innodat sau incalcit, atunci visul simbolizeaza incertitudine si confuzie in viata ta. E posibil sa nu fi in stare sa gandesti clar. Sa visezi ca ti-ai schimbat drastic coafura semnifica, ca faci o noua si drastica abordare intr-o problema din starea ta e veghe. Daca vantul bate prin parul tau, atunci visul semnifica libertatea de a-ti exprima sentimentele fara inhibitii. Iti “desfaci parul”.
Sa visezi ca te tunzi sugereaza ca pierzi putere. E posibil sa simti ca cineva incearca sa te cenzureze. Alternativ, e posibil sa incerci sa-ti remodelezi modul de gandire sau ambitiile si sa elimini ganduri sau obiceiuri nedorite.
Sa visezi ca iti piepteni sau aranjezi parul sugereaza ca iei in considerare si evaluezi o noua idee, concept, perspectiva sau mod de gandire. Iti pui gandurile in ordine. O interpretare mai precisa a visului sugereaza preocuparile tale pentru aspectul si imaginea de sine.
Sa visezi ca cineva iti miroase parul indica curiozitate sexuala si nevoia ta de un stimul sexual. Ai multe de invatat despre relatii. Felul in care miroase parul tau sau al altcuiva poate sa-ti aminteasca de o anumita persoana.
Sa visezi ca ai parul alb sau devine alb indica faptul ca ceva important ti-a fost adus la cunostinta. De asemenea, visul este simbol al intelepciunii si intelegerii.
Sa visezi ca sute de insecte ies din parul tau sugereaza ca esti confuz in privinta unui lucru. Poate faci din tantar armasar. Alternativ, visul se refera la preocuparea fata de imaginea ta publica.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: