Pantofi In Vis

by Iu on May 22, 2012


vis pantofi

In general, pantofii reprezinta modul tau de abordare a vietii. Sa porti pantofi in vis sugereaza ca esti cu picioarele pe pamant. De asemenea, visul reprezinta convingerile tale. Daca iti schimbi pantofii, atunci visul se refera la schimbarea rolurilor. Iei o noua abordare asupra vietii. Daca iti uiti pantofii, atunci visul sugereaza ca scapi de inhibitii. Refuzi sa te conformezi cu o idee sau atitudine.
Sa vezi pantofi vechi si uzati in visul tau indica faptul ca vei gasi succes prin munca grea si diligenta. Ai inteles cine esti de fapt.
Sa visezi ca porti pantofii nepotriviti pentru ocazie inseamna ca progresul si calea vor fi lungi, grele si complicate. De asemenea, visul poate indica faptul ca te indrepti in directia gresita. Poate trebuie sa-ti reevaluezi obiectivele. Sa visezi ca nu ti se potrivesc pantofii sau ca iti fac bataturi si te doare, atunci inseamna ca pui obiectivele sub semnul intrebarii. Te indoiesti de directia caii pe care ai luat-o.
Sa visezi ca nu porti pantofi indica faptul ca ai o stima de sine scazuta si lipsa de incredere in sine. Te confrunti cu probleme legate de identitatea de sine. De asemenea, visul reprezinta saracie, lipsa de miscare sau neintelegere. Alternativ, visul in care nu porti pantofi reprezinta atitudinea ta jucausa si starea de spirit relaxata, fara griji. Ai o buna intelegere a situatiilor. Sa visezi ca ti-ai pierdut pantofii sugereaza ca iti cauti identitatea si cauti sa te regasesti.

 

 

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: