Mere In Vis

by Iu on September 6, 2012


Mar In VisSa visezi mere in copac simbolizeaza cunoastere, intelepciune si prosperitate. Recompense vor veni. Ia in considerare expresia “un mar pe zi tine doctorul departe” care poate insemna ca ai nevoie sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Poate trebuie sa mergi la doctor. In particular, mar verde in vis reprezinta cresterea iubirii sau dragoste care n-a inflorit inca.
Sa visezi ca mananci un mar denota armonie, placere si fertilitate. In sens biblic, a manca un mar simbolizeaza apetitul sexual si dorintele trupesti asociate cu marul din Gradina Edenului.
Sa visezi mere imprastiate pe pamant inseamna ca prieteni falsi incearca sa te saboteze.
Sa visezi cotoare de mere sau mere putrede indica faptul ca e posibil ca ceva ce te straduiesti sa faci sau un scop sa nu se indeplineasca, ba chiar sa-ti dauneze. De asemenea, visul reprezinta neglijare si nepasare.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: