Lup In Vis

by Iu on May 23, 2012


vis lup

Sa vezi un lup in vis simbolizeaza supravietuire, frumusete, singuratate, mister, incredere in sine si mandrie. Esti capabil sa-ti pastrezi calmul intr-o varietate de circumstante sociale si sa treci printr-o situatie cu usurinta si gratie. In sens negativ, lupul reprezinta ostilitate, agresiune. Lup in vis reflecta o situatie de necontrolat. Aceasta ar putea indica o obsesie, o dependenta sau ceva care este dincolo de controlul tau.
Sa vezi un lup alb in visul tau semnifica vitejie si victorie. Ai capacitatea sa vezi lumina chiar si in cele mai intunecate ore. Lup negru in vis reprezinta umbra ta. Sunt anumite caracteristici ale lupului pe care refuzi sa le recunosti sau sa le incorporezi in sinele tau.
Sa visezi ca omori un lup indica tradare. Anumite secrete iti vor fi dezvaluite. Daca esti urmarit de lup, atunci visul inseamna ca nu esti dispus sa te confrunti cu o problema care a avut un impact negativ asupra vietii tale. In schimb, fugi departe de probleme.
Sa auzi un lup care urla in visul tau reprezinta strigat de ajutor de la cineva din stare ta de veghe.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: