Lumanare In Vis

by Iu on June 10, 2012


Sa vezi o lumanare aprinsa in visul tau semnifica faptul ca norocul si speranta iti vor iesi in cale in cantitati mici si echilibrate.Esti intr-o etapa confortabila din viata ta si e posibil sa cauti iluminarea spirituala. De asemenea, lumanarile aprinse sunt simbol al intelectului, iluminarii, constientizarii sau cautarii adevarului.
Sa vezi o lumanare stinsa denota sentimente de respingere sau dezamagiri.Daca incerci sa aprinzi lumanarea, dar aceasta nu se aprinde, atunci visul reprezinta durere. Esti intr-o stare de negare cu privire la ceva. Sa vezi o lumanare stingandu-se in visul tau indica faptul ca renunti la un aspect important cu privire la tine. Renunti la ceva ce a fost important pentru tine.
Sa vezi lumanarea arzand pana la capat in visul tau semnifica temerile tale cu privire la imbatranire si moarte. Alternativ, visul reprezinta teama de impotenta sexuala.
Sa vezi o lumanare rosie in visul tau simbolizeaza o relatie intima sau romantica. E posibil sa nu dai o sansa corecta unei relatii sau sa o respingi inainte sa investesti suficient timp pentru a invata mai multe despre cealalta persoana. Pe de alta parte, e posibil sa nu simti nici un fel de chimie sau de pasiune.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 2 comments… read them below or add one }

Dictionar de vise June 15, 2012 at 12:18 pm

Toti ne-am intrebat, cel putin odata, ce inseamna anumite visele pe care le-am avut si care s-au repetat. Visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata noua însine.

Interpretarea viselor a fost si va fi întotdeauna un câmp deschis de discutii.

Reply

anonim May 27, 2013 at 9:23 am

Folositor!Mersi!

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: