Lift In Vis

by Iu on September 7, 2012


Lift In VisSa visezi ca urci cu liftul reprezinta o crestere a statutului si a averii. E posibil sa te fi ridicat la un nivel mai inalt al constiintei si sa privesti lumea dintr-o perspectiva mai inteleapta.
Daca liftul urca intr-un mod necontrolat, atunci visul indica faptul ca esti “catapultat’ intr-o pozitie de putere pe care nu sti cum s-o manevrezi. Ti-e frica de noi responsabilitati.
Sa cobori cu liftul sugereaza ca esti pe cale sa revi cu picioarele pe pamant, la realitate. De asemenea, visul semnifica esecuri si nenorociri.
In general, actiunea de coborare si urcare cu liftul reprezinta suisurile si coborasurile din viata ta. De asemenea, visul simbolizeaza emotii si ganduri care se dezvolta in subconstientul tau. Alternativ, visul poate avea conotatii sexuale.
Sa visezi ca liftul este scos din functiune sau ca nu poti iesi din el, esti blocat in lift, simbolizeaza ca emotiile tale au scapat de sub control. Visul poate fi o reflectare a vietii sau a carierei tale. Te simti blocat in unele aspecte ale vietii tale, fie in cariera, relatie, etc.
Sa visezi ca liftul se deplaseaza lateral inseamna ca eforturile tale nu sunt productive. Te indrepti catre nicaieri in cariera, relatie sau alta situatie.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 2 comments… read them below or add one }

daniel November 27, 2013 at 5:10 pm

Sal

Reply

daniel November 27, 2013 at 5:15 pm

Sal.am visat ca eram intr-un lift si eram cu o pers.trebuia sa ne oprim la etaju 3,liftu a scapat de sub control si am ajuns sus de tot si am zburat numau eu prin usi si am ajuns intr-o apa am patit o frica de moarte,am aterizat fara probleme la maeginea apei si la cateva momente vine pers care erea cu mine simi aduce o hartie de bani carw am pierduto pe parcursu calatoriu.eu mai pierdusrm si tel. Si iam zis ca nu il mai am si mia zis ca sa dus lafund.cam atat.multumesc

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: