Impuscaturi In Vis

by Iu on February 16, 2013


Impuscaturi In VisImpuscaturi in vis indica faptul ca ti-ai stabilit un scop si sti catre ce sa tintesti in viata ta. Planurile tale sunt chiar la tinta.
Sa visezi ca ai impuscat pe cineva denota sentimente agresive si furie ascunsa fata de o persoana anume. Daca persoana in care tragi este un strain, atunci visul indica faptul ca renegi anumite aspecte cu privire la persoana ta, aspecte pe care nu le intelegi.
Sa visezi ca ai fost impuscat sugereaza ca intampini niste probleme in starea ta de veghe. E posibil sa te simti victimizat in unele situatii.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

Lana December 19, 2013 at 8:26 am

Am visat ca ma plimbam cu iubitul meu in tzara mea natala, si mergeam pe acolo unde eu am petrecut tineretzea si i povesteam ca e cam periculos ca multe lucruri se-au intimplat , dupa asta niste barbatzi de culoarea neagra au aparut si vorbeau intro limba care nu o intelegeam si prietenul imi spune fugi ! Eu n-am fugit el da, in el au impuscat eu strigam si plangeam si el a cazut jos pe urma s-ea ridicat si iara au impuscat in el , la un moment dat l-au ridicat in fata mea s-al mai impuste in ochii mei asa cum se uita el la mine , dupa asta au împuscat si ei o data in mine . Pe urma am deschis ochoi . Dar sange defel nu a fost in acest vis . Ce poate se insemne acest vis? Ajutatzima va rog ma ingrijorez tare

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: