Haine In Vis

by Iu on August 28, 2012


Haine In VisSa-ti visezi hainele simbolizeaza sinele tau public si modul in care esti perceput. Visul este indicator al rolului pe care-l joci in fata altora. De asemenea, hainele pot indica starea si stilul tau de viata. Astfel, daca porti haine care nu ti se potrivesc sau pe care nu le-ai purta in mod normal, inseamna ca porti o masca si incerci sa-i inseli sau induci in eroare pe ceilalti. Ceva anume in viata ta este “nepotrivit”. Acesta poate fi un simbol al ipocriziei. Alternativ, visul poate insemna ca dezvalui lumii o parte ascunsa a ta.
Sa visezi ca hainele tale sunt murdare si incerci sa le speli semnifica incercarile tale de a schimba ceva in caracterul tau. E posibil sa fie nevoie sa-ti schimbi vechile obiceiuri si moduri de gandire.
Sa visezi ca porti haine noi semnifica o atitudine noua si o persoana noua. Gasesti un mod diferit de a te exprima.
Daca etichetele sunt inca atasate de haine, atunci visul sugereaza ca incerci prea mult sa te adaptezi la aceasta noua atitudine. Poate ca aceasta atitudine nu reprezinta cine esti tu cu adevarat si nu reusesti sa te acomodezi.
Sa visezi ca iti schimbi in mod constant hainele reprezinta nevoia de schimbare si de integrare intr-o situatie sau rol. Ai nevoie sa-ti stabilesti o noua imagine de sine.
Sa visezi ca hainele te strang sau iti vin la fix inseamna ca te simti limitat intr-un fel. E posibil sa te simti constrans intr-o relatie sau sa te sustragi de la munca.
Sa visezi ca hainele iti vin cam largi sau sunt foarte mari inseamna ca te simti de parca nu ai apartine unui loc sau neadecvat. E posibil sa suferi de o stima de sine scazuta. Intr-un fel, incerci sa te ascunzi te lume.
Daca porti haine neadecvate pentru o situatie, atunci visul inseamna ca nu esti pregatit pentru o sarcina care iti este la indemana.
Sa visezi ca hainele tale sunt rupte indica faptul ca exista unele defecte in gandire sau in procesul de gandire. Logica ta nu are sens. Trebuie sa-ti modifici rationamentul si sa faci un argument mai puternic.
Sa visezi ca, cumperi haine reprezinta anxietatile tale in incercarea de a te integra sau a te potrivi bine cu rolul tau in schimbare.
Sa visezi ca toate hainele din dulap sunt de culoare alba sugereaza ca trebuie sa te luminezi. E posibil ca te fi simtit un pic deprimat recent. Poate treci printr-o criza. Este timpul sa mergi mai departe si sa-ti schimbi atitudinea. Trebuie sa fi mai atent la sentimentele tale interioare.
Sa visezi ca porti numai haine negre inseamna ca dorintele tale se amesteca. E posibil sa reprezinti persoana din umbra ta si sa-ti exprimi gandurile subconstiente. Daca in mod normal porti haine negre in starea ta de veghe, atunci visul poate fi pur si simplu reflectia ta.
Sa visezi ca porti hainele pe dos reprezinta atitudinea ta nonconformista. Iti place sa fi diferit. Alternativ, sa iti intorci hainele pe dos in vis sugereaza ca incerci sa te protejezi de ceva. Nu vrei sa fi ranit.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: