Gravida In Vis

by Iu on March 4, 2012


Sa visezi ca esti gravida simbolizeaza aspecte ale tale sau un aspect din viata ta persoanla care creste si se dezvolta. De asemenea, insarcinata in vis reprezinta nasterea unei noi idei, directii, proiect sau tel. Alternativ, daca incerci sa ramai insarcinata, visul poate insemna indeplinirea unei dorinte. Daca nu incerci sa ramai insarcinata, dar visezi ca esti, atunci visul simbolizeaza frica de noi responsabilitati.
Sa visezi ca esti gravida,iar copilul moare in interiorul tau simbolizeaza ca un proiect pentru care ai depus foarte mult efort se destrama si se deterioreaza incet. Nimic nu merge precum ai anticipat. Sa visezi ca altcineva e gravida indica, ca experimentezi o conexiune mai stransa cu cineva. Daca, chiar esti insarcinata si ai acest vis, atunci visul reprezinta nelinistea ta legata de sarcina. Daca esti in primul trimestru de sarcina, atunci visele tale tind sa fie mai mult despre creaturi mici, animale pufoase, flori, fructe si apa. In al doilea trimestru, visele vor reflecta nelinistea de a fi o mama buna si grijile in privinta unor posibile complicari la nastere. Visele ca dai nastere unui copil non-uman sunt de asemenea comune in aceasta perioada a sarcinii. in sfarsit, in al treilea trimestru de sarcina, visele sunt despre mama ta. Pe masura ce corpul tau se schimba si creste, in aceasta perioada a sarcinii pot incepe si visele despre balene, elefanti si dinozauri si alte animale mai mari.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

Kami November 21, 2013 at 12:45 pm

As-i vreau sa stiu ce inseamna cand visezi ca surioara este insarcinata ? Nu tin bine minte ce am visat dar un lucru e sigur nu eram fericita pentru ea, eram ingrijorata pentru ca este inca in liceu si nu are posibilitatea de a intretine un copil, si danse-i nu ii pasa ca este insarcinata si nici de restul. Cam ciudat visul asta, multumesc anticipat pentru ajutor

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: