Flori In Vis

by Iu on January 10, 2012


Sa vezi flori colorate in visul tau semnifica bunatate, compasiune, blandete, placere, frumusete si castig. De asemenea, visul este simbol al perfectiunii si spiritualitatii. Visul tau poate fi o expresie a iubirii, bucuriei si fericirii. Alternativ, flori in vis, in special daca sunt inflorite reprezinta potential si talente ascunse. De asemenea, flori in vis denota un anumit timp sau anotimp. Daca florile sunt albe, atunci se simbolizeaza tristete. Ia in considerare culoarea si felul florii pentru analize suplimentare. Sa vezi flori ofilite sau uscate in visul tau denota dezamagiri si situatii sumbre. Visul poate semnala sfarsitul unei relatii de dragoste sau ar putea indica faptul ca este posibil sa nu fi utilizat potentialul si talentele la capacitatea lor maxima si le-ai lasat sa se piarda. Sa visezi ca primesti un buchet de flori reprezinta respect, aprobare, admiratie si recompense. Sa vezi flori care infloresc in solul sterp semnifica, ca natura plina de energie si vesela iti permite sa treci peste nemultumiri. Daca, culegi flori, atunci visul simbolizeaza dragoste care infloreste sau o noua relatie in curs de dezvoltare.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 1 comment… read it below or add one }

mihaela July 19, 2013 at 2:13 pm

eu am visat ca puneam buchete cu trandafiri albi intr-o vaza cu apa si ele se ofileau, ba chiar din una a inceput sa iasa fum.. eram la mine in casa..

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: