Fecale In Vis

by Iu on February 21, 2012


Sa vezi sau sa intri in contact cu fecale semnifica aspecte ale tale care sunt murdare si negative si despre care tu crezi ca sunt respingatoare si nedorite. Trebuie sa recunosti si sa iti exprimi sentimentele chiar daca poate fi rusinos. Elibereaza negativitatea din viata ta. Alternativ, visul se refera la cineva care da foarte multa atentie detaliilor incat devine enervant pentru cei din jur.
Sa visezi ca esti constipat sugereaza ca nu esti dispus sa dai frau liber emotiilor. Ai tendinta de a pastra emotiile pentru tine si de a le tine in interior. Potrivit lui Freud, fecalele sunt legate de posesie, mandrie, rusine, bani/probleme financiare sau fapte agresive. Sa visezi ca te joci cu fecale simbolizeaza neliniste in privinta problemelor cu banii si a securitatii financiare.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 2 comments… read them below or add one }

banana November 20, 2013 at 2:05 pm

am visat ca imi mutam fecalele din chiuveta in wc. la inceput eram calma, parea ceva firesc, dar dupa ce am repetat actiunea de cateva ori, a inceput sa ma enerveze ca trebuia sa ma murdaresc mereu pe maini, in loc sa folosesc de la inceput wc-ul. ce e asta? poate relevant: cu o seara inainte am avut o stare foarte negativa, am adormit simtindu-ma dezordonata si anxioasa. multumesc

Reply

Cornelia December 12, 2013 at 9:55 pm

As dori sa cunosc interpretarea visului:
Eliminam excremente cu bacnote, 1 leu, 10 lei etc. Luam din excremente banii si ma miram ca se poate produce un astfel de fenomen.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: