Fantoma In Vis

by Iu on August 11, 2012


Fantome In VisFantoma in vis reprezinta ceva care nu mai poate fi obtinut sau care nu este la indemana. Visul indica faptul ca te simti deconectat de la viata si de la societate. Incearca sa-ti dai seama ce vrea fantoma sau ce cauta. De asemenea, visul poate insemna ca trebuie sa mergi mai departe si sa abandonezi modurile invechite de gandire si de comportament.
Sa iti vezi propria fantoma in vis simbolizeaza aspecte ale tale de care te temi. Asta poate implica o amintire dureroasa, vinovatie, ganduri reprimate sau frica de moarte.
Sa visezi fantoma unei rude sau a unui prieten care este in viata inseamna ca esti pus in pericol de actiunile rautacioase ale acelei persoane.
Sa visezi fantoma unei rude sau a unui prieten mort sugereaza vinovatie si regrete in ceea ce priveste relatiile din trecut cu acea persoana.
Sa visezi ca fantomele incearca sa te omoare sugereaza ca esti pregatit sa infrunti trecutul si emotiile reprimate, oricat de dureros ar fi. Esti pregatit sa mergi mai departe si sa lasi trecutul in urma.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: