Degete In Vis

by Iu on May 7, 2013


Degete In VisDegete in vis simbolizeaza dexteritate fizica si menttala. Ele indica manipulare, actiune si comunicare non-verbala.
Sa visezi ca iti cad degetele inseamna ca permiti unei situatii sa te domine si sa-ti dicteze cum sa te comporti. Este posibil sa fi pierdut controlul asupra vietii tale.
Sa visezi ca tii degetele incrucisate simbolizeaza optimism, succes, noroc si speranta.
Sa visezi ca esti taiat sau ranit la degete indica anxietati cu privire la capacitatea ta de a indeplini anumite sarcini solicitante sau de a menaja unele situatii din starea de veghe.
Sa visezi un deget care este indreptat spre tine inseamna autoculpabilizare sau vinovatie. Poate ca ai gresit cu ceva si ti-e teama sa nu fi descoperit.
Degetul aratator in vis simbolizeaza numarul 1. De asemenea, visul inseamna autoritate, directie si judecata. Poate visul incearca sa evidentieze un aspect.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: