Carti In Vis

by Iu on February 24, 2013


Carti In VisCarti in vis indica liniste sufleteasca. Te indrepti catre obiectivele tale intr-un ritm lent si constant. De asemenea, carti in vis se refera simbolizeaza cunostinte, intelect, informatii si intelepciune.
Carte deschisa in vis inseamna ca esti capabil sa intelegi cu usurinta ideile noi. In cazul in care cartea este inchisa, atunci visul reprezinta alura si mister. Ia in considerare tipul cartii pentru indicii suplimentare. Visul poate reprezenta chemarea ta intr-un domeniu specific de activitate sau un domeniu unde trebuie sa acorzi mai mult timp studiului. Alternativ, visul ar putea sa-ti spuna sa nu judeci o carte dupa coperta.
Carti prafuite in vis denota cunostinte uitate sau “capitolele” anterioare din viata ta.
Carti pentru copii in vis simbolizeaza amintirile tale din copilarie. De asemenea, visul poate sugera dorinta de a scapa de realitate si de a te retrage in lumea fantastica.
Carte satanica in vis simbolizeaza un mod de gandire si o perspectiva limitata. Incerci sa te feresti de orice responsabilitate si depui cat mai putin efort posibil.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: