Caini In Vis

by Iu on December 7, 2011


Sa vezi un caine in visul tau simbolizeaza intuitia, loialitate, generozitate, protectie si fidelitate. Visul sugereaza ca valorile tale puternice si bunele intentii iti vor permite sa mergi mai departe si iti vor aduce succes. De asemenea, visul cu caine poate reprezenta pe cineva din viata ta care are aceste calitati. Alternativ, sa vezi un caine in visul tau indica o aptitudine pe care e posibil sa o fi ignorat-o sau uitat-o. Daca, cainele este vicios si/sau maraie,asta indica un conflict interior. De asemenea, mai poate indica tradare si falsitate. Daca, cainele este mort sau pe cale sa moara, atunci semnifica pierderea unui prieten bun sau o deteriorare a instinctelor tale.
Sa auzi latratul unui caine in visul tau sugereaza ca ii enervezi pe cei din jurul tau cu aroganta si starea ta de nervozitate. Visul poate fi analog tendintei tale de a da ordine in loc de a solicita sau a vorbi cu amabilitate. Alternativ, latratul se refera la parteneri nefericiti si nemultumiti. Sa visezi ca un caine te musca de picior sugereaza ca ti-ai pierdut abilitatea de a balansa aspectele din viata ta. Ai putea fi ezitant in a te apropia de o situatie noua sau e posibil sa nu doresti sa mergi mai departe cu obiectivele tale. Alternativ, muscatul unui caine in vis simbolizeaza lipsa de loialitate. Sa vezi un caine latrand fericit in visul tau simbolizeaza placerile si activitatile sociale. Esti acceptat intr-un cerc social. Daca, cainele latra feroce, atunci reprezinta obiceiul tau de a da ordine si de a controla situatiile din jurul tau. “Latri” prea multe ordine? Alternativ, ar putea indica tovarasi neprietenosi. Sa visezi ca, cumperi un caine indica tendinta ta de a-ti cumpara prietenii sau de a cumpara complimente sau favoruri. Alternativ, sugereaza nevoia ta de a-ti gasi companie. Daca esti ghidat de un caine, asta sugereaza ca ai dificultati in a iesi dintr-o situatie sau o problema. Daca visezi ca iti trimiti cainele departe sau ca il dai cuiva, asta indica ca deciziile si alegerile pe care le iei acum ar putea fi interpretate ca lipsa de loialitate. Trebuie sa faci ce e bine pentru tine si sa nu-ti pese de ceea ce cred altii despre deciziile tale. Alternativ, visul simbolizeaza respingerea de prietenie. Sa visezi ca iti imbraci cainele semnifica incercarile tale de a-ti acoperi propriile defecte de caracter si obiceiuri.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 7 comments… read them below or add one }

Radu April 4, 2013 at 1:45 am

Daca am visat 3 zile la rand caine : in prima seara ma latrat si ma si muscat , in a 2 seara a venit ma latrat si pentru ca dorea sa fie scarpinat si in a 3 seara cand lam scarpinat si era fericit ca am facut asta. ce semnificatie ar putea avea ?

Reply

Dana August 26, 2013 at 9:57 am

conflict interior si probabil probleme cu prietenii.

Reply

Emi November 21, 2013 at 8:14 am

Am visat pentru a doua oara ca mi-am pierdut catelul ( un caniche negru).

Reply

Aly January 16, 2014 at 9:54 pm

Ce ar putea semnifica un vis cu 3 caini pe care ii fac cadou unor prieteni? Defapt puiuti. Unul era foarte trist si ii spuneam ca o sa-l iau inapoi curand. Specific ca nu sunt o mare iubitoare de caini. Imi sunt simpatici si atat. Nu am avut niciodata. Ma puteti ajuta va rog? :(

Reply

Cs January 24, 2014 at 8:17 am

Am visat 3 lupi, unul negru, unul gri si unul alb. Cel gri si cel alb erau foarte cuminti si jucausi. Cel negru era cel mai energic, ma alerga prin casa si eu fugeam crezand ca vrea sa ma muste, ba chiar il batusem incercand sa scap de el, cand de fapt el alerga si ma latra pentru ca vroia sa ma joc un pic si cu el.

Reply

daniela March 23, 2014 at 5:11 am

Am visat de 1 luna cu catelusa mea este un rottwwalier o visam tot timpu linga mine si o data ma tinea inbratisata de mijloc ca si cum tear fi tinut o persoana in brate.va rog spunetimi censeamna.iar acum se simte rau nu prea mananca dar are 13 ani

Reply

maria April 1, 2014 at 10:46 am

Am visat ca eram culcata pe pamant,si cainele meu (Un rotwailer metis)era foarte jucaus,sarea peste mine deoparte pe cealalta.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: