Bebelus In Vis

by Iu on December 20, 2011


Sa vezi un bebelus in visul tau semnifica inocenta, caldura si un nou inceput. Bebelusii simbolizeaza ceva in propria ta natura intenrioara care este pur, vulnerabil, neajutorat si/sau necorupt. Sa gasesti un bebelus in visul tau, se sugereaza ca ti-ai recunoscut/acceptat potentialul ascuns. Sa visezi ca ai uitat ca ai avut un bebelus sugereaza ca incerci sa iti ascunzi vulnerabiltatile; nu vrei sa-i lasi pe alti sa-ti cunoasca slabiciunile. Alternativ, sa uiti de bebelus reprezinta un aspect al tau pe care l-ai abandonat sau l-ai pus deoparte din cauza unor circumstante care s-au schimbat in viata ta. Visul poate servi ca memento ca e timpul sa te apuci din nou de un interes,hobby sau un proiect mai vechi. Sa visezi ca esti in drum spre spital ca sa nasti semnifica problemele tale de dependenta si dorinta ta de a fi protejata. Poate ca incerci sa scapi de niste responsabilitati. Daca esti insarcinata in viata reala, atunci o interpretare mai directa a visului se refera la intampinarea/experimentarea unor nelinisti de a naste la spital atunci cand va veni momentul. Sa visezi un bebelus plangand simbolizeaza o parte din tine care este lipsita de atentie si care are nevoie sa fie cultivata. Alternativ, visul reprezinta telurile tale neimplinite si un sentiment de lipsa in viata ta. Sa visezi ca un bebelus este neglijat sugereaza ca nu esti suficient de atent cu/la tine. Nu-ti utilizezi potentialul la capacitatea lui maxima. Alternativ, acest vis poate reprezenta temerile tale in legatura cu proprii copii si abilitatea de a-i proteja. Sa visezi ca un bebelus sufera de foame reprezinta dependenta ta de altii. Intampini deficiente in viata ta care au nevoie de atentie imediata. Sa vezi un bebelus mort in visul tau simbolizeaza sfarsitul a ceva care a fost candva o parte din tine. Sa visezi un bebelus extrem de slab simbolizeaza neputinta ta si teama de a-i lasa pe altii sa devina constienti de incompetenta si vulnerabilitatile tale. E posibil sa-ti fie frica sa ceri ajutor si ca rezultat iei problemele in propriile maini. Sa visezi ca scoti si bagi un bebelus in apa reprezinta regresie. Te intorci la un moment in care nu aveai griji si responsabilitati. Alternativ, un asemenea scenariu este coplesit de amintiri cand copilul este un fetus si in zona lui de comfort. De fapt, viitoare mamici dau nastere intr-un bazin deoarece mediul subacvatic imita mediul din uter. Este mai putin traumatic pentru copil atunci cand vine pe lume. Asa ca poate visul reprezinta ca esti in cautarea propriului comfort. Sa visezi ca un bebelus merge sau danseaza se refera la potentialul si posibilitatile pe care viata ti le ofera. Viitorul se arata luminos. De asemenea, visul poate fi o metafora pentru nevoia ta de a face pasi de bebelus in relatia ta, fata de obiectivul tau, intr-un proiect la munca sau orice altceva intreprinzi. Daca ai un bebelus in viata reala, atunci visul este o reflectie a sperantelor tale pentru bebelus.

Daca ai intrebari despre visul tau personal, sau daca pur si simplu ti-a placut talmacirea acestui vis te rugam sa comentezi in sectiunea de mai jos, pentru a ajuta acest site sa-si cotinue activitatea de a scrie si alte semnificatii de vise.

{ 3 comments… read them below or add one }

xxx May 17, 2012 at 12:54 pm

Am un vis pe care l-am visat de mai multe ori de cand m-am maritat(3ani):
visez ca nasc un copil in spital si ca nu ma pot duce sa-l vad, ca nu ma lasa doctorii, si simt ca trebuie sa-l alaptez, ca are nevoie de mine sa-l hranesc ca sa poata supravietui…noi nu avem inca copii

Reply

kyia January 6, 2013 at 7:19 pm

eu de 3 zile am un vis in care stiu ca e copilu meu si ca trebe sa il alaptez dar nu ajung la el pt ca se ivesc tot felul de lucruri si imi gasesc alta ocupatie dar ma mandresc cu faptul ca am copil . si atunci cand ajunge copilul la mn in brate ( parca ii si vad fata si acum cand imi amintesc) e alb la fata , nu are par , are ochi mari caprui si e cam dolofan . nu am copii si nici nu sunt casatorita dar am o relatie ft stabila, suntem mutati impreuna de cv timp . oare inseamna ca sunt pregatita de copil sau doar ca imi fac multe griji in anumite privinte..

Reply

diana May 21, 2013 at 6:08 am

Buna.Am visat un copil mic intr-un carut care plangea eu m-am apropiat de el si avea un paianjen mic si negru pe fata eu i l-am luuat si nu l-am omorat si el dupa zambea va rog mult sa imi spuneti ce inseamna mentionez copilul cred ca avea vrea 5-6 luni

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: